autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gulas vegetarian

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cartofi,morcovi,ulei, sare, verde,lapte,rosii, vinete, ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii fierti se amesteca cu sare si lapte,obtinandu-se un piure.Cartofii si telina taiate felii rotunde se inabusa in 75 ml de ulei.Ceapa ,morcovii, vinetele ,ciupercile si telina
taiate felii se inabusa in restul de ulei cu 100 ml de apa si se amesteca cu cartofii si telina inabusite , rosii,sare si patrunjel verde. Se adauga 750 ml de apa si se fierbe totul 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gulas vegetarian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas vegetarian

Gulas vegetarian

Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul de masline si se prajeste ceapa; se adauga si ardeii si

7 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele din dovlecel si ton

Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem

23 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Muschi de porc la tava