Se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita cit sa le acopere. Se fierb acoperite. Din gulia fiarta se scoate miezul cu o lingurita, se da prin sita si se amesteca cu tocatura de carne. Se umplu apoi guliile cu carne tocata,amestecata cu orez, se aseaza intr-o tava, se presara deasupra brinza rasa, se stropesc cu untura si se dau la cuptor.
Se servesc cu zeama de carne din sosiera
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii