autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gulii umplute cu carne de vacuta

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
6-7 gulii,, 300 g carne,, doua linguri de orez (50 g),, o ceapa,, patrunjel si marar verde,, 100 g cascaval ras, , o lingura de unt,, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se da prin masina carnea si ceapa apoi se amesteca cu orezul bine spalat si cu verdeata tocata. Se pune sarea si piperul.
Carnea se poate prepara si calita pe foc, ca la pateuri.
Se curata guliile de coaja, se taie un capacel in partea de sus, se pun intr-o cratita si se toarna peste ele apa clocotita. Se pun sa fiarba pana se inmoaie.
Se scot, se lasa sa se racoreasca; se scoate cu o lingurita miezul care se trece prin sita, apoi se amesteca cu compozitia de carne.
Dupa aceea se umplu guliile si se pun intr-o cratita. Se presara cascaval ras, se pun bucatele de unt si se da la cuptor pentru 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza cu costita

Varza cu costita

Costita o taiem in bucatele si o rumenim in ulei sau untura,apoi o scoatem si lasam deoparte.Adaugam

13 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6-7 gulii,
  • 300 g carne,
  • doua linguri de orez (50 g),
  • o ceapa,
  • patrunjel si marar verde,
  • 100 g cascaval ras
  • o lingura de unt,
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si busuioc