Se da prin masina carnea si ceapa apoi se amesteca cu orezul bine spalat si cu verdeata tocata. Se pune sarea si piperul.
Carnea se poate prepara si calita pe foc, ca la pateuri.
Se curata guliile de coaja, se taie un capacel in partea de sus, se pun intr-o cratita si se toarna peste ele apa clocotita. Se pun sa fiarba pana se inmoaie.
Se scot, se lasa sa se racoreasca; se scoate cu o lingurita miezul care se trece prin sita, apoi se amesteca cu compozitia de carne.
Dupa aceea se umplu guliile si se pun intr-o cratita. Se presara cascaval ras, se pun bucatele de unt si se da la cuptor pentru 30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii