Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 gulii, 1 pahar orez, ΒΌ kg mazare boabe, marar, sare, ulei, 1 ceapa, 2 cesti supa de zarzavat sau apa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Se curata guliile de coaja si se scobeste miezul. Se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga orezul, se stinge cu supa de zarzavat sau cu apa, se adauga mazarea si se lasa sa fiarba acoperit pina se moaie si scade complet zeama. Se sareaza. Se amesteca cu mararul tocat. Cu acest amestec se umlplu guliile. Se asaza una linga alta intr-o cratita cu putin ulei si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii noi bine spalati se fierb in coaja, in apa cu putina sare, aproximativ 15-20 minute. Se
22 voturi
18 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar
0 voturi
0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010
Super !