1Guliile tinere ,cam de aceeasi marime, se curata si se scobesc in interior.
2.Se prepara umplutura astfel: ceapa si morcovul se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei incins. Cand s-au calit bine ,se adauga orezul spalat si 2 cani de apa, se lasa la foc domol sa fiarba 10-15 minute. Se adauga sarea, boiaua si mararul tocata fin. Cu aceasta compozitie se umplu guliile.
3. Intr-o tava cu ulei se pun guliile umplute, peste ele se toarna sucul de rosii. Se baga la cuptor pana se inmoaie guliile. Se pot servi si cu smantana.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii