1Guliile tinere ,cam de aceeasi marime, se curata si se scobesc in interior.
2.Se prepara umplutura astfel: ceapa si morcovul se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei incins. Cand s-au calit bine ,se adauga orezul spalat si 2 cani de apa, se lasa la foc domol sa fiarba 10-15 minute. Se adauga sarea, boiaua si mararul tocata fin. Cu aceasta compozitie se umplu guliile.
3. Intr-o tava cu ulei se pun guliile umplute, peste ele se toarna sucul de rosii. Se baga la cuptor pana se inmoaie guliile. Se pot servi si cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii