autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

GULII UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
8-9 gulii,, 2 cepe,, 250 g orez,, 1 morcov,, 300 g suc de rosii,, 1 legatura de marar,, sare,, ulei,, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1Guliile tinere ,cam de aceeasi marime, se curata si se scobesc in interior.
2.Se prepara umplutura astfel: ceapa si morcovul se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei incins. Cand s-au calit bine ,se adauga orezul spalat si 2 cani de apa, se lasa la foc domol sa fiarba 10-15 minute. Se adauga sarea, boiaua si mararul tocata fin. Cu aceasta compozitie se umplu guliile.
3. Intr-o tava cu ulei se pun guliile umplute, peste ele se toarna sucul de rosii. Se baga la cuptor pana se inmoaie guliile. Se pot servi si cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "GULII UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute cu quinoa

Gulii umplute cu quinoa

Spălaţi şi curăţaţi guliile, apoi le puneţi în apă cu sare la fiert pentru 15 minute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Se spala guliile, se curata bine, apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Eu am folosit gulii doar la salate , sigur voi incerca si aceasta reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8-9 gulii,
  • 2 cepe,
  • 250 g orez,
  • 1 morcov,
  • 300 g suc de rosii,
  • 1 legatura de marar,
  • sare,
  • ulei,
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am folosit gulii doar la salate , sigur voi incerca si aceasta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania