Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 1 ceapa mare, tocata marunt, 3 catei de usturoi, tocati, 1 ardei gras verde, taiat cubulete, 1 ardei gras rosu, taiat cubulete, 1 dovleac mic (circa 700 g), fara coaja si taiat În bucati de 1 cm, 1 cana orz pentru gati re rapida, 1 1/4 lingurite sos de ardei rosu stil Louisiana, 1 lingurita sare, 1/4 lingurita cimbru uscat, 2 pachete (250 9 fiecare),varza verde tocata, inghetata, 1 cana rosii taiate din conserva, 450 9 creveti de marime medie, decorticati
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
2. Se adauga orzul, sosul de ardei rosu, sarea, cimbrul si 3 1/3 cani de apa; se pun la fiert. Când dau in clocot se adauga varza si rosiile si se pun din nou la fiert. Când dau din nou În clocot. se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când este fiert orzul.
4. Se pun crevetii deasupra tocanei; se acopera si se fierb 4-5 minute sau pâna când sunt facuti crevetii.