autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gustărică ţărănească

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
500 g de fasole, 100 g de şuncă, 1-2 cepe, 2-3 linguri de ulei, sare, piper negru şi roşu pisat, verdeţuri dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Fasolele fierte se dreg cu ceapă prăjită, sare, piper roşu sau negru, apoi se pun în salatieră.
Şunca se taie păişoare şi se presară pe fasole, se împodobeşte cu roşii proaspete sau murate, verdeţuri şi ceapă prăjită.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustărică ţărănească" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
piramida de chitelute

piramida de chitelute

se prepara chiftelele dupa reteta clasica, se prajesc noissette, dupa instructiuni. Se confectioneaza

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Limba se opareste si se curata . Se curata legumele si se spala. Limba se pune la fiert in apa

4 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g de fasole
  • 100 g de şuncă
  • 1-2 cepe
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper negru şi roşu pisat
  • verdeţuri dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza