autor:

Alinutza

» » Aperitive

Gustare cu dovlecei

Autor: Alinutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alinutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 ceasca cu faina integrala, 1/2 ceasca faina normala de grau, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita praf de scortisoara, 1 praf de copt, 50g margarina slaba, 1/2 ceasca zahar tos, 1/3 ceasca zahar brun, 2 oua, 1/3 ceasca iaurt vanilie degresat, 2 dovlecei medii

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste cuptorul la foc mare.Se tapeteaza o tava de prajitura cu putina margarina si faina(se pot folosi pentru un aspect mai frumos tavi de mini tarte).Dovleceii se taie cubulete si se lasa la scurs pe servetele absorbante pentru a nu avea prea multa apa.Intr-un castron se pune margarina si cele doua tipuri de zahar si se amesteca bine cu mixerul,vreme de 5 minute,pana se obtine o crema.se adauga pe urma oule unul cate unul continuand amestecarea cu mixerul dupa fiecare ou . Se adauga iaurtul si dupa faina in ploaie.La final dovleceii.Se pune in forma si se da la cuptor 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori aperitiv

Flori aperitiv

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, zaharul, putina faina si drojdia, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Salata de ciuperci cu maioneza

Salata de ciuperci cu maioneza

Ciupercile se spala,se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamiae,timp

19 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2010

    Ce aperitive delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 ceasca cu faina integrala
  • 1/2 ceasca faina normala de grau
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita praf de scortisoara
  • 1 praf de copt
  • 50g margarina slaba
  • 1/2 ceasca zahar tos
  • 1/3 ceasca zahar brun
  • 2 oua
  • 1/3 ceasca iaurt vanilie degresat
  • 2 dovlecei medii

Raporteaza reteta

Retete
de Alinutza
Mancare de ciuperci taraneasca

Mancare de ciuperci taraneasca

Ciupercile se spala si se taie in patru cele mari si jumatati cele mici,ceapa se toaca marunt,gogosarul

24 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Rulada de porc cu spanac

Rulada de porc cu spanac

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec cu jambon

Chec cu jambon

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ce aperitive delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Fasole batuta