autor:

Alinutza

» » Aperitive

Gustare cu dovlecei

Autor: Alinutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alinutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 ceasca cu faina integrala, 1/2 ceasca faina normala de grau, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita praf de scortisoara, 1 praf de copt, 50g margarina slaba, 1/2 ceasca zahar tos, 1/3 ceasca zahar brun, 2 oua, 1/3 ceasca iaurt vanilie degresat, 2 dovlecei medii

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste cuptorul la foc mare.Se tapeteaza o tava de prajitura cu putina margarina si faina(se pot folosi pentru un aspect mai frumos tavi de mini tarte).Dovleceii se taie cubulete si se lasa la scurs pe servetele absorbante pentru a nu avea prea multa apa.Intr-un castron se pune margarina si cele doua tipuri de zahar si se amesteca bine cu mixerul,vreme de 5 minute,pana se obtine o crema.se adauga pe urma oule unul cate unul continuand amestecarea cu mixerul dupa fiecare ou . Se adauga iaurtul si dupa faina in ploaie.La final dovleceii.Se pune in forma si se da la cuptor 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Se face aluatul din toate ingredientele;apa(cca 50-70 ml)se pune incetul cu incetul;trebuie sa se

10 voturi    9 comentarii
3h
Aperitive
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane. 1.

5 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2010

    Ce aperitive delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 ceasca cu faina integrala
  • 1/2 ceasca faina normala de grau
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita praf de scortisoara
  • 1 praf de copt
  • 50g margarina slaba
  • 1/2 ceasca zahar tos
  • 1/3 ceasca zahar brun
  • 2 oua
  • 1/3 ceasca iaurt vanilie degresat
  • 2 dovlecei medii

Raporteaza reteta

Retete
de Alinutza
Mancare de ciuperci taraneasca

Mancare de ciuperci taraneasca

Ciupercile se spala si se taie in patru cele mari si jumatati cele mici,ceapa se toaca marunt,gogosarul

24 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Rulada de porc cu spanac

Rulada de porc cu spanac

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec cu jambon

Chec cu jambon

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ce aperitive delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Platou vegetarian pane
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania