Gustare de Pasti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gustare de Pasti

Ingrediente

  • 4-5 morcovi
  • salată verde
  • pentru salata de mărar: 3 linguri smântână
  • sare, piper
  • 1 linguriță hrean în oțet
  • mărar
  • pentru salata de brânză: 2 linguri brânză de vacă
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • oregano
  • pentru salata de ridichi:
  • 2-3 ridichi
  • 2 linguri de iaurt
  • sare, piper
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
  • 1 linguriță ulei de măsline

Mod de preparare

Este o gustare sănătoasă de Paști, copiii o să fie încântați să mănânce bețigașe de morcovi cu diferite salate condimentate.

Prima oară curățăm morcovii și le tăiem longitudinal, ca să obținem bețigașe.

Preparăm salatele:

-Pentru salata de mărar punem într-un bol toate ingredientele, smântâna, sarea, piperul, hreanul și mărarul tăiat mărunt și le amestecăm bine.

-Pentru salata de brânză amestecăm brânza cu smăntăna, cu uleiul de măsline și o condimentăm cu sare și oregano.

-Pentru salata de ridichi curățăm ridichiile și le radem prin răzătoarea fină. Adăugăm iaurtul, uleiul de măsline, zeama de lămâie și o condimentăm după gust cu sare.

Luăm 3 boluri mici și le umplem cu salatele astfel preparate. Le servim cu morcovii pe o farfurie mai mare tapetată cu salată verde.

Vă doresc poftă bună!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura