Este o gustare sănătoasă de Paști, copiii o să fie încântați să mănânce bețigașe de morcovi cu diferite salate condimentate.
Prima oară curățăm morcovii și le tăiem longitudinal, ca să obținem bețigașe.
Preparăm salatele:
-Pentru salata de mărar punem într-un bol toate ingredientele, smântâna, sarea, piperul, hreanul și mărarul tăiat mărunt și le amestecăm bine.
-Pentru salata de brânză amestecăm brânza cu smăntăna, cu uleiul de măsline și o condimentăm cu sare și oregano.
-Pentru salata de ridichi curățăm ridichiile și le radem prin răzătoarea fină. Adăugăm iaurtul, uleiul de măsline, zeama de lămâie și o condimentăm după gust cu sare.
Luăm 3 boluri mici și le umplem cu salatele astfel preparate. Le servim cu morcovii pe o farfurie mai mare tapetată cu salată verde.
Vă doresc poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii