Este o gustare sănătoasă de Paști, copiii o să fie încântați să mănânce bețigașe de morcovi cu diferite salate condimentate.
Prima oară curățăm morcovii și le tăiem longitudinal, ca să obținem bețigașe.
Preparăm salatele:
-Pentru salata de mărar punem într-un bol toate ingredientele, smântâna, sarea, piperul, hreanul și mărarul tăiat mărunt și le amestecăm bine.
-Pentru salata de brânză amestecăm brânza cu smăntăna, cu uleiul de măsline și o condimentăm cu sare și oregano.
-Pentru salata de ridichi curățăm ridichiile și le radem prin răzătoarea fină. Adăugăm iaurtul, uleiul de măsline, zeama de lămâie și o condimentăm după gust cu sare.
Luăm 3 boluri mici și le umplem cu salatele astfel preparate. Le servim cu morcovii pe o farfurie mai mare tapetată cu salată verde.
Vă doresc poftă bună!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii