Gustare picanta

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 ml otet, 65 gr. sare, 75 gr. mustar, 1 lingura zahar, 125 ml. ulei, 550 gr. gogosar,
  • 250 gr. ardei gras, 250 gr. conopida, 250 gr. morcov ras, 800 gr. gogonele, 250 gr. ceapa

Mod de preparare

Toate ingredientele se toaca marunt (cu exceptia morcovului, care se rade). In otet, se adauga sare si zahar (fara apa) si apoi se pun ingredientele. Se oparesc. Uleiul se freaca impreuna cu mustarul si zaharul (ca o maioneza) si se pune deasupra.

Se serveste la friptura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise