autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Gustari din fructe

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 strugure alb si unul negru, 1 ciocolata, glazura roz, bete de decor ptr. cocktail, 100g fulgi de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Boabele de struguri se insira pe betisoarele de lemn. Ciocolata se lasa langa o sursa de caldura, intr-un vas sa se topeasca. Betisoarele se aseaza pe o farfurie si se toarna peste ele ciocolata sau glazura topita. Se rasucesc apoi betisoarele intr-o farfurie cu fulgi de cocos. La sfarsit se aseaza betisoarele pe un platou. Se pot folosi si alte fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari din fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere desert

Mere desert

Se spala, curata merele. In interiorul lor se pune putin zahar, stafide, scortisoara. Se inabusa,

1 vot    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Cojile pentru eclere: Intr-o craticioara puneti apa la fiert impreuna cu uleiul si sarea.

164 voturi    20 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 strugure alb si unul negru
  • 1 ciocolata
  • glazura roz
  • bete de decor ptr. cocktail
  • 100g fulgi de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
COZONAC ARDELENESC - ENY -