autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gustari reci pe minifrigarui

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de : betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari ), o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii ), cascaval, salam, sunca, carnaciori, rosii cerise, castraveti, ridichi rosii si ce mai gasiti si doriti sa puneti….in functie de preferinte .

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile .
Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta .
Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust .
Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.
Am asezat pe platou cateva betisoare si am decorat cu ierburi speciale pentru salate, au si usturoi si ardei uscat si pe langa faptul ca arata foarte bine dau un gust foarte bun. Am fost foarte incantata de rezultat, arata foarte bine si sunt si foarte economice, au iesit foarte multe din cantitate mica de mezeluri
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci pe minifrigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Covridog (crenvursti in aluat)

Covridog (crenvursti in aluat)

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosind o lingura de lemn,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite cu cas si sunca

Clatite cu cas si sunca

Se pregateste un aluat de clatite subtire si se prajesc . Clatitele se umplu cu cas razuit si sunca

2 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    TARE DRAGUTE SI FRUMOS COLORATE, CUM SA NU LE MANANCI!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2010

    F bun si prezentare speciala!!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de : betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari )
  • o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii )
  • cascaval
  • salam
  • sunca
  • carnaciori
  • rosii cerise
  • castraveti
  • ridichi rosii si ce mai gasiti si doriti sa puneti….in functie de preferinte .

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

TARE DRAGUTE SI FRUMOS COLORATE, CUM SA NU LE MANANCI!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Omleta la cuptor Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace aprox. 20 minute. Eu am facut omleta

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive
Chiftelute la cuptor in forme de briose