autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

gutui cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, faina,pasta de tomate, gutui,zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa,se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, sare, 1,5 l de apa si se fierbe totul 20 min.Separat,se inabusa gutuile cu 100 ml de ulei , apoi se scot si se adauga carne cand acesta e aproapte fiarta. Zaharul se caramelizea, se adauga putina apa, se fierbe cca 5 min , se adauga peste carne si sos. Se continua fierberea la cuptor 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gutui cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chicken liver with onion

Chicken liver with onion

Ceapa se curata si se taie marunt,Rosia si ardeiul le taiem de asemenea marunt si le calim impreuna

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Chiftele umplute

Chiftele umplute

Aceasta reteta este pentru 4 chiftele umplute cu oua, restul de carne putand fi utilizat pentru chiftelute

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • faina,pasta de tomate
  • gutui,zahar
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale in foi de vita