Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa,se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate, sare, 1,5 l de apa si se fierbe totul 20 min.Separat,se inabusa gutuile cu 100 ml de ulei , apoi se scot si se adauga carne cand acesta e aproapte fiarta. Zaharul se caramelizea, se adauga putina apa, se fierbe cca 5 min , se adauga peste carne si sos. Se continua fierberea la cuptor 5-10 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii