Gutuile se curata de puf, se scot samburii si se taie in doua.
Se amesteca o lingura de unt cu una de miere si 3 linguri suc de portocale. Se ung jumatatile de gutui cu aceasta compozitie, si, se asaza intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.
Restul de suc de portocale se toarna in tava si se coc gutuile la foc potrivit, 45 minute, pana se inmoaie (se mai poate turna suc de portocale sau apa daca e nevoie).
Nucile taiate marunt si stafidele se amesteca cu branza dulce pasata, coaja de lamaie, restul de miere, scortisoara si batonul de vanilie fin tocat. Se pune in fiecare gutuie din acest amestec si se mai coace 10 minute.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii