Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte.
Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera cu apa fierbinte si se tin 30 min, se trec prin strecuratoare.
Miezul de nuci se piseaza.
Se amesteca orezul, nucile, stafidele si zaharul. Cu acest amestec su umplu gutuiele. Se pun untr-o tava unsa cu unt si se coc in cuptor la un foc potrivit pana se rumenesc. Se servesc cu dulceata de visine sau coarne.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii