Se amesteca toate ingredientele prezentate mai sus (in afata de paine, branza topita si salata) si se lasa circa jumatate de ora inainte de a se prepara hamburgerii. Dupa ce a trecut aceasta jumatate de ora incepem sa pregatim hamburgerii cu ajutorul unei forme speciale sau, daca nu avem, cu mana. Mie mi-au iesit 6 hamburgeri din acest aluat pe care i-am prajit la foc potrivit pe ambele parti.
Se taie painea in jumatate, se pune o felie de branza si dupa aceea se adauga hamburger-ul fierbinte.
Se mai pot adauga salata verde sau varza, castraveti murati, maioneza, ketchup, mustar sau alte ingrediente dupa gustul dumneavoastra. Se poate folosi garnitura de cartofi sau salata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii