autor:

Fara foto

» » Retete de post

Hamburger de post

Autor: Delia M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Delia M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
6 chifle, 3 cepe de marime medie, un morcov mai mare, un borcan de 400 ml de fasole verde la conserva (sau boabe, daca preferati), 5 linguri de ulei, 2 catei de usturoi, 1/2 legatura de patrunjel, o lingura de pasta de ardei rosu, 50 ml de bulion

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se iau chiflele si se decupeaza un capac in zona superioara a acestora, insa nu complet, astfel incat chifla sa poata fi inchisa la loc. Miezul se scobeste cu mana si se pune deoparte pentru mai tarziu.
Separat, intr-o cratita se pun 4 linguri de ulei la incins, iar cand este pregatit se adauga ceapa taiata marunt. Se caleste putin, pana se patrunde usor ceapa, dupa care se adauga morcovul taiat felii foarte subtiri, sare, piper si pasta de ardei. Se pune capacul, putina apa daca este nevoie si se amesteca in permanenta. Dupa aproximativ 10 minute se adauga bulionul fasolea si se prepara pana cand legumele sunt bine patrunse.La final se adauga patrunjelul tocat marunt. Se ia cratita de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca, dupa care se adauga miezul de paine rezultat din scobirea chiflelor. Daca este nevoie, preparatul se mai poate condimenta.
Cu compozitia astfel preparata se umplu chiflele, dupa care se aseaza intr-o tava de copt. Pe deasupra se freaca cu un catel de usturoi, pentru un gust subtil si se ung cu putin ulei, ca sa fie mai crocante. Se dau la cuptor maximum 10 minute si se por servi cu salata de varza sau cu mustar si ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ardei prajiti in sos de rosii

Ardei prajiti in sos de rosii

---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu

15 voturi    5 comentarii
30 min
Retete de post
Tocana de gogonele

Tocana de gogonele

Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga

24 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    vasi (Bucatar) , 04 aprilie 2012

    Citez "Se pune capacul, putina apa daca este nevoie si se amesteca in permanenta." cum sa amestec in permanenta capacul pus? Fara suparare, foarte buna reteta, dar mi-e foame, trebuia sa atrag atentia la ceva

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    O reteta interesanta !

    • Fara foto

      Delia M. (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Reteta este avantajoasa deoarece se poate prepara cam cu orice legume ai prin casa in acel moment. E utila mai ales cand nu ai timp sa gatesti sau vine cineva in vizita si nu stiai ca tine post. Te scapa la greu

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Interesant hamburgerul tau cu fasole.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 3 cepe de marime medie
  • un morcov mai mare
  • un borcan de 400 ml de fasole verde la conserva (sau boabe
  • daca preferati)
  • 5 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • o lingura de pasta de ardei rosu
  • 50 ml de bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Delia M.
Friptura de iepure cu varza calita in sampanie si tagliatelle de casa

Friptura de iepure cu varza calita in sampanie si tagliatelle de casa

Carnea de iepure de casa se portioneaza bucati potivite pentru servire si se spala bine in mai multe

7 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Salate reci
Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok

Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok

Cu o zi inainte de pregatire, prepelitele se pun intr-un bol si se acopera cu iaurtul si condimentele

6 voturi    8 comentarii
20h
Mancaruri cu carne
Tort de portocale

Tort de portocale

Gelatina se inmoaie in apa rece, conform instructiunilor de pe pachet. Separat, galbenusurile se

4 voturi    12 comentarii
15h
Torturi

vasi (Bucatar)

Citez "Se pune capacul, putina apa daca este nevoie si se amesteca in permanenta." cum sa amestec in permanenta capacul pus? Fara suparare, foarte buna reteta, dar mi-e foame, trebuia sa atrag atentia la ceva

Adauga reteta
Retete

din Retete de post

Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti-reteta de post Ardei umpluti-reteta de post

Se pregatesc ardeii, se taie cotoarele si se scot semintele, se clatesc si se pun pe chiuveta la scurs. Se curata prazul, se toaca

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de legume cu sos