Amesteci carnea cu sarea, zaharul, condimenetele si legumele tocate marunt sau date prin masina. Lasi amestecul la frigider pentru 1 ora, intr-un vas acoperit. Cu mainile ude formezi turtite rotunde, pe care le frigi la foc mic, pe teflon, timp de 5-6 minute. Le intorci cu o paleta pe partea cealalta si le frigi inca 3 minute. Pui deasupra fiecareia cate o felie subtire de cascaval si le lasi sa se friga in continuare, pana cand carnea este bine patrunsa si feliile de cascaval se topesc. Tai o chifla in doua, pe orizontala. Asezi hamburgerul in chifla, pe frunze de salata sau pe varza tocata fideluta. Intinzi deasupra ketchupul, pui rondele de rosie si acoperi cu capacul chiflei. Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii