Hamburgher cu ou poshat. Pulpa de avocado se pune intr-un bol,se stropeste cu zeama de lamaie sa nu oxideze, se paseaza bine.
Pulpa de avocado se pune intr-un bol,se stropeste cu zeama de lamaie sa nu oxideze,se paseaza bine, se amesteca cu 1/2ceapa rosie tocata foarte fin, sare, 2linguri ulei de masline iar dupa omogenizare se lasa la frigider
Se pune carnea intr-un castron cu restul de ceapa tocata fin, sare, piper, putin cimbru si se amesteca cu mana adaugand cate putin ulei apoi se lasa sa se odihneasca 30 min acoperit; dupa acest timp,se formeaza hamburgheri,se pun pe gril cate 2min pe fiecare parte si se lasa deoparte
Intr-un vas cu 1l de apa,1lingurita cu sare,1lingura cu otet,cand clocoteste apa,se formeaza un vartej cu o furculita iar in mijlocul vartejului se da drumul usor la ouale sparte pe rand si se tin 3min apoi se scot pe o farfurie sa se scurga de apa.
Se serveste pe farfurie 1-2linguri pasta de avocado, deasupra hamburgherul apoi oul poshat.
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii