Carnea tocata se amesteca cu toate celelalte ingrediente doar ca din ou eu nu l-am pus pe tot ci doar o lingura, iar usturoiul l-am pisat ca pe cel pt mujdei.
Din amestec am facut 3 hamburgeri de marime medie pe care i-am fript intr-o tigaie grill pe care am uns-o cu o ligurita de ulei (pt a nu se lipi carnea).
Sosul: am pus uleiul la incins, am pus usturoiul taiat fasiute si l-am lasat cateva secunde pana a devenit auriu, apoi am pus sucul de rosii si foaia de dafin. Am lasat cateva secunde sa dea un clocot si apoi am pus sare si piper. Am stins focul si l-am servit alaturi de hamburgeri, pe care i-am alaturat unei portii de cartofi pai si o salata de varza. Nu am servit hamburgerul in chifla, ci pe farfurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii