1. Se curate hamsia de intestine si se spala bine sub jet de apa rece.
2. Se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
3. Dupa ce s-a scurs se rastoarna intr-un castron si se freaca bine cu 2 lingurite de sare mare.
4. Se lasa timp de 30 de minute.
5. Intre timp pregatim faina cu putina boia de ardei.
6. Se infig pe fiecare scobitoare cate 4-5 pestisori, se tavalesc bine prin faina si se prajesc in uleiul incins in prealabil pana capata o culoare aurie.
7. Se scot cu grija pe o farfurie pe care am pus servetele absorbante pentru a trage surplusul de ulei.
8. Se repeta operatia pana terminam pestisorii.
9. Se aseaza pe un platou si se servesc cu zeama de lamaie si un mujdei de usturoi usor, si bineinteles cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii