1. Se curata hamsia de intestine, se spala si se lasa la surs.
2. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza cu sare, piper si usturoi granulat si se da la rece pentru 30 de minute.
3. Se aprinde intre timp grillul de la cuptorul aragazului si se incalzeste.
4. Apoi se insira pestisorii pe bete de frigarui si se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pentru copt.
5. Se lasa in cuptor 5-7 minute, apoi se intorc si se mai lasa pe atat.
Eu i-am servit cu garnitura de cartofi natur, cu zeama de lamaie si un mujdei usor de usturoi. Se pot servi si cu mamaliguta calda si cu aceleasi sosuri.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii