Pestele se curata de intestine si se spala foarte bine sub jet de apa rece.Se pune pestele intr-o stracuratoare si se sareaza dupa gust.Se lasa sa se scurga bine.Apoi intr-un vas amestecam in proportii egale faina cu malaiul.Luma scobitorile si infigem in ele hamsiile de la cap,cate 4-5 bucati,ii tavalim prin amestecul de faina si malai si in prajim in ulei bine incins,cate 3-4 minute pe fiecare parte.II scoatem pe hartie absorbanta sa iasa surplusul de ulei.Se servesc fierbinti cu lamaie sau mujdei de usturoi.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii