autor:

veronica

» » Conserve si muraturi

HARBUJI LA MARINAT ALIONA

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
Frnza de hran, Frunza visin, Frunza dafin, Usuroi, 1 lingura varf zahar, 1 lingura rasa sare, o lingurita rasa sare lamaie, 3 pastile ASPIRINA, Pentru borcanul de 3 litri

Dificultate: Medie Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se taie feliile subtiri,se baga in borcan,deasupra se pun ingredientele,oparesti o data si capsezi(adica torni apa clocotita).Le bagi la patura. Pofta buna la iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "HARBUJI LA MARINAT ALIONA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 11 august 2011

    chiar azi o fac si zic cum a iesit

Dificultate

Medie

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • Frnza de hran
  • Frunza visin
  • Frunza dafin
  • Usuroi
  • 1 lingura varf zahar
  • 1 lingura rasa sare
  • o lingurita rasa sare lamaie
  • 3 pastile ASPIRINA
  • Pentru borcanul de 3 litri

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

13 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
anca

anca (Chef de cuisine)

chiar azi o fac si zic cum a iesit

Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Zacusca de fasole