Se curata ceapa si se taie foarte fin, iar coditele de ceapa verde - rondele. Macrourile curatate de pielita si de oase se faramiteaza cu mana intr-un castron. Se adauga untul moale, zeama de lamaie, otetul, ceapa taiata, jumatate din rondelele de ceapa verde si piperul. Se amesteca compozitia cu furculita pana devine omogena, dupa care se incorporeaza usor frisca. Se presara cu restul de ceapa verde, se acopera castronul cu un capac, se baga la frigider si se lasa sa stea o ora. Haseul se serveste rece, cu paine prajita.
Un sfat util: daca vreti ca acest aperitiv sa aiba si mai multa savoare, taiati cateva cornuri felii, asezati-le in tava de la aragaz, stropiti-le cu putin ulei de masline si bagati-le in cuptor, sub grill, sa se rumeneasca frumos. Serviti-le calde, unse cu haseul de macrou rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii