Se curata ceapa si se taie foarte fin, iar coditele de ceapa verde - rondele. Macrourile curatate de pielita si de oase se faramiteaza cu mana intr-un castron. Se adauga untul moale, zeama de lamaie, otetul, ceapa taiata, jumatate din rondelele de ceapa verde si piperul. Se amesteca compozitia cu furculita pana devine omogena, dupa care se incorporeaza usor frisca. Se presara cu restul de ceapa verde, se acopera castronul cu un capac, se baga la frigider si se lasa sa stea o ora. Haseul se serveste rece, cu paine prajita.
Un sfat util: daca vreti ca acest aperitiv sa aiba si mai multa savoare, taiati cateva cornuri felii, asezati-le in tava de la aragaz, stropiti-le cu putin ulei de masline si bagati-le in cuptor, sub grill, sa se rumeneasca frumos. Serviti-le calde, unse cu haseul de macrou rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii