Cureti cartofii, ii fierbi, apoi ii pui la fiert. Cand sunt gata, ii pasezi si adaugi in ei uleiul, otetul, sare si piper dupa gust. Cureti apoi ceapa, o tai mrunt, toci si ciupercile si le calesti in ulei. Dupa ce s-au calit si a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, adaugi pasta de tomate, faina si maslinele fara samburi. mai lasi sosul pe foc 2 - 3 minute sa se lege, apoi il dai deoparte. Scurgi heringul de ulei, tai fiecare peste pe jumatate in lungime si ii scoti sira spinarii. Intr-o cratita sau alta forma rotunda, tapetata cu o folie de aluminiu, pui piureul in strat uniform, apoi sosul de ciuperci cu masline si la sfarsit pestii pe care-i asezi in forma de stea. Dai totul la cuptor pentru 10 minute si cand e gata, scoti cu tot cu folia de aluminiu, o desfaci cu grija si asezi mancarea pe o farfurie.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii