Hering cu sos de ciuperci si piure, la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 4 - 5 ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cutie hering in ulei
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura de faina
  • 5 - 6 masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Cureti cartofii, ii fierbi, apoi ii pui la fiert. Cand sunt gata, ii pasezi si adaugi in ei uleiul, otetul, sare si piper dupa gust. Cureti apoi ceapa, o tai mrunt, toci si ciupercile si le calesti in ulei. Dupa ce s-au calit si a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, adaugi pasta de tomate, faina si maslinele fara samburi. mai lasi sosul pe foc 2 - 3 minute sa se lege, apoi il dai deoparte. Scurgi heringul de ulei, tai fiecare peste pe jumatate in lungime si ii scoti sira spinarii. Intr-o cratita sau alta forma rotunda, tapetata cu o folie de aluminiu, pui piureul in strat uniform, apoi sosul de ciuperci cu masline si la sfarsit pestii pe care-i asezi in forma de stea. Dai totul la cuptor pentru 10 minute si cand e gata, scoti cu tot cu folia de aluminiu, o desfaci cu grija si asezi mancarea pe o farfurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise