autor:

Marian

» » Mancaruri cu peste

Hering la cuptor cu salata

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Ingrediente
1 kg hering, 3 cepe mari, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 cutie rosii in bulion, sare (mix de legume), rozmarin, piper, ulei, , ridichii, ceapa verde, mustar, , marar, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu am folosit ulei de porumb) tava cuptorului de aragaz, se aseaza pestii si se condimenteaza cu sare si piper si se dau la foc mic circa 10 minute. In paralel, se taie ceapa rondele mari, la fel si morcovii si pastarnacul, dupa care se calesc in ulei. Cand sunt aproape calite legumele, se adauga rosiile in bulion. Am adaugat acum, legumelor, putin piper si rozmarin. Intre timp, heringii trebuie intorsi cu grija, dupa care se adauga legumele calite cu rosiile in bulion. Se mai lasa la cuptor, la foc potrivit circa 20 de minute. Dupa ce scade sosul, se opreste focul si se adauga marar si patrunjel, taiate marunt.

Salata am preparat-o dintr-o legatura de ridichii, 3 fire de ceapa verde, o lingura de mustar, o lingurita de ulei de porumb si una de otet de mere.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Hering la cuptor cu salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute de stiuca cu surimi si alge marine

Chiftelute de stiuca cu surimi si alge marine

Știucile (căci am avut 2 știuci de cca. 500g fiecare), le-am curățat de solzi, de intestine,

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste prajit cu usturoi verde

Peste prajit cu usturoi verde

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 august 2011

    Foarte apetisanti!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg hering
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare (mix de legume)
  • rozmarin
  • piper
  • ulei
  • ridichii
  • ceapa verde
  • mustar
  • marar
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanti!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Calamari umpluti