autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Heringi cu cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g heringi (filé, nesarati), , 800 g cartofi rosii mici, , 2 legaturi ridichi, , 4 cepe verzi, , 1 mar mare acru, , 1 legatura marar, , 200 g smantana dulce (sau frisca nebatuta), , 1/2 l lapte, , 50 g maioneza, , 1 lingurita zeama de lamaie, , 1/2 lingurita chimen, , 1 varf de cutit zahar, , sare, , piper alb macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se zvanta filé-urile de peste intr-un servet si se tin in lapte circa doua ore. Se spala cartofii si se fierb 20 de minute - cu capac - in apa cu sare si chimen. Cepele curatate se taie rondele, la fel si ridichile, iar mararul se toaca marunt. Se curata cartofii de coaja si se taie rondele; heringii se sterg cu hartie absorbanta si se taie fasii late de 2 cm. Se prepara sosul, amestecand maioneza cu smantana si cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza bine. Se curata si marul, se taie cubulete si se amesteca cu toate celelalte ingrediente si cu sosul de maioneza si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Heringi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Morcovii si ceapa, se curata, se spala, se taie cubulete, sau cum doriti, se pun la fiert in 2 l

12 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm. Acestea se condimenteaza cu

2 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g heringi (filé
  • nesarati)
  • 800 g cartofi rosii mici
  • 2 legaturi ridichi
  • 4 cepe verzi
  • 1 mar mare acru
  • 1 legatura marar
  • 200 g smantana dulce (sau frisca nebatuta)
  • 1/2 l lapte
  • 50 g maioneza
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 varf de cutit zahar
  • sare
  • piper alb macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufle de spanac