autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Heringi cu cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g heringi (filé, nesarati), , 800 g cartofi rosii mici, , 2 legaturi ridichi, , 4 cepe verzi, , 1 mar mare acru, , 1 legatura marar, , 200 g smantana dulce (sau frisca nebatuta), , 1/2 l lapte, , 50 g maioneza, , 1 lingurita zeama de lamaie, , 1/2 lingurita chimen, , 1 varf de cutit zahar, , sare, , piper alb macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se zvanta filé-urile de peste intr-un servet si se tin in lapte circa doua ore. Se spala cartofii si se fierb 20 de minute - cu capac - in apa cu sare si chimen. Cepele curatate se taie rondele, la fel si ridichile, iar mararul se toaca marunt. Se curata cartofii de coaja si se taie rondele; heringii se sterg cu hartie absorbanta si se taie fasii late de 2 cm. Se prepara sosul, amestecand maioneza cu smantana si cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza bine. Se curata si marul, se taie cubulete si se amesteca cu toate celelalte ingrediente si cu sosul de maioneza si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Heringi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod gratinat

File de cod gratinat

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Se condimentează cu sare și

6 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste
File  de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate

File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate

Punem fileurile intr-o tava,peste care punem si cateva suvite de ardei copt pe deasupra,pudram cu

12 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g heringi (filé
  • nesarati)
  • 800 g cartofi rosii mici
  • 2 legaturi ridichi
  • 4 cepe verzi
  • 1 mar mare acru
  • 1 legatura marar
  • 200 g smantana dulce (sau frisca nebatuta)
  • 1/2 l lapte
  • 50 g maioneza
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 varf de cutit zahar
  • sare
  • piper alb macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste la cuptor