autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Heringi marinati, cu salata de cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat, , 50 cl lapte,, 2 cepe (daca se poate rosii), , 1 morcov, , 4 cepe de arpagic, , 4 foi de dafin, , 1 legatura cimbru verde, , 2 cuisoare, , 20 boabe de piper negru, , 10 boabe de coriandru, , 50 cl ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inmuiati fileurile de peste in lapte, lasati-le 2 ore sa se desareze putin, scurgeti-le si zvantati-le bine cu un servet.
Curatati toate cepele si tocati-le marunt. Curatati morcovul si taiati-l rondele. Zdrobiti boabele de piper si de coriandru.
Puneti intr-un vas de pamant, alternativ, fileurile de hering si toate condimentele si ierburile. Turnati deasupra uleiul, acoperiti vasul cu un capac si lasati pestele sa se marineze 24 de ore in partea de jos a frigiderului.
Scoateti pestele din marinata cu 30 de minute inainte de a-l servi, cu o salata calduta de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Heringi marinati, cu salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos picant,

Creveti cu sos picant,

Curatam ceapa si o taiem julien, rosiile le spalam si le dam pe razatoare, curatam cateii de usturoi

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Orez cu legume si somn african

Orez cu legume si somn african

Punem apa cu putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam orezul (eu am folosit orez

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat
  • 50 cl lapte,
  • 2 cepe (daca se poate rosii)
  • 1 morcov
  • 4 cepe de arpagic
  • 4 foi de dafin
  • 1 legatura cimbru verde
  • 2 cuisoare
  • 20 boabe de piper negru
  • 10 boabe de coriandru
  • 50 cl ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Plachie de peste