autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Heringi marinati, cu salata de cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat, , 50 cl lapte,, 2 cepe (daca se poate rosii), , 1 morcov, , 4 cepe de arpagic, , 4 foi de dafin, , 1 legatura cimbru verde, , 2 cuisoare, , 20 boabe de piper negru, , 10 boabe de coriandru, , 50 cl ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inmuiati fileurile de peste in lapte, lasati-le 2 ore sa se desareze putin, scurgeti-le si zvantati-le bine cu un servet.
Curatati toate cepele si tocati-le marunt. Curatati morcovul si taiati-l rondele. Zdrobiti boabele de piper si de coriandru.
Puneti intr-un vas de pamant, alternativ, fileurile de hering si toate condimentele si ierburile. Turnati deasupra uleiul, acoperiti vasul cu un capac si lasati pestele sa se marineze 24 de ore in partea de jos a frigiderului.
Scoateti pestele din marinata cu 30 de minute inainte de a-l servi, cu o salata calduta de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Heringi marinati, cu salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Pestele stropit cu zeama de lamaie, il prajesc usor pe ambele parti. Ceapa tocata pe robot o calesc

55 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat
  • 50 cl lapte,
  • 2 cepe (daca se poate rosii)
  • 1 morcov
  • 4 cepe de arpagic
  • 4 foi de dafin
  • 1 legatura cimbru verde
  • 2 cuisoare
  • 20 boabe de piper negru
  • 10 boabe de coriandru
  • 50 cl ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur