Inmuiati fileurile de peste in lapte, lasati-le 2 ore sa se desareze putin, scurgeti-le si zvantati-le bine cu un servet.
Curatati toate cepele si tocati-le marunt. Curatati morcovul si taiati-l rondele. Zdrobiti boabele de piper si de coriandru.
Puneti intr-un vas de pamant, alternativ, fileurile de hering si toate condimentele si ierburile. Turnati deasupra uleiul, acoperiti vasul cu un capac si lasati pestele sa se marineze 24 de ore in partea de jos a frigiderului.
Scoateti pestele din marinata cu 30 de minute inainte de a-l servi, cu o salata calduta de cartofi alaturi.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii