autor:

» » Mancaruri cu peste

Heringi marinati, cu salata de cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat, , 50 cl lapte,, 2 cepe (daca se poate rosii), , 1 morcov, , 4 cepe de arpagic, , 4 foi de dafin, , 1 legatura cimbru verde, , 2 cuisoare, , 20 boabe de piper negru, , 10 boabe de coriandru, , 50 cl ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inmuiati fileurile de peste in lapte, lasati-le 2 ore sa se desareze putin, scurgeti-le si zvantati-le bine cu un servet.
Curatati toate cepele si tocati-le marunt. Curatati morcovul si taiati-l rondele. Zdrobiti boabele de piper si de coriandru.
Puneti intr-un vas de pamant, alternativ, fileurile de hering si toate condimentele si ierburile. Turnati deasupra uleiul, acoperiti vasul cu un capac si lasati pestele sa se marineze 24 de ore in partea de jos a frigiderului.
Scoateti pestele din marinata cu 30 de minute inainte de a-l servi, cu o salata calduta de cartofi alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Heringi marinati, cu salata de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat
  • 50 cl lapte,
  • 2 cepe (daca se poate rosii)
  • 1 morcov
  • 4 cepe de arpagic
  • 4 foi de dafin
  • 1 legatura cimbru verde
  • 2 cuisoare
  • 20 boabe de piper negru
  • 10 boabe de coriandru
  • 50 cl ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Orez cu negru de sepie