autor:

Fara foto

» » Aperitive

Hirino lemonato

Autor: oana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 100g unt, 1 lamaie, 1 ceasca de vin, sare, piper, 2-3 boabe bahari, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul intr-o craticioara impreuna cu carnea pana se obtine o culoare maronie.dupa aceea se adauga vinul, sucul de la lamaie, sarea, piperul, bahariul si putina apa. La sfarsit trebuie sa obtineti un sos de culoare maronie.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Hirino lemonato" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua la cuptor

Oua la cuptor

Se pune sunca felii pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru

41 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Papanele

Papanele

Se face cate o gauta in mijlocul fiecarei feli de paine, se prajeste felia pe o parte si cand se

19 voturi    15 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulet aperitiv