autor:

Fara foto

» » Aperitive

Hirino lemonato

Autor: oana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 100g unt, 1 lamaie, 1 ceasca de vin, sare, piper, 2-3 boabe bahari, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul intr-o craticioara impreuna cu carnea pana se obtine o culoare maronie.dupa aceea se adauga vinul, sucul de la lamaie, sarea, piperul, bahariul si putina apa. La sfarsit trebuie sa obtineti un sos de culoare maronie.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Hirino lemonato" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada cu mac si sunca

Rulada cu mac si sunca

Pentru blat : Albuşurile se bat spumă,se adaugă treptat făina amestecându-se uşor până la

21 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Oua vopsite - eny

Oua vopsite - eny

Se pun ouale (spalate inainte) intr-o cratita cu apa si putina sare ( pentru a nu se crapa) doar

3 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute cu castraveciori acri si hrean