autor:

Fara foto

» » Aperitive

Hirino lemonato

Autor: oana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 100g unt, 1 lamaie, 1 ceasca de vin, sare, piper, 2-3 boabe bahari, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul intr-o craticioara impreuna cu carnea pana se obtine o culoare maronie.dupa aceea se adauga vinul, sucul de la lamaie, sarea, piperul, bahariul si putina apa. La sfarsit trebuie sa obtineti un sos de culoare maronie.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Hirino lemonato" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune cate un varf de cutit de sare si peste galbenusuri,

1 vot    3 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Ciuperci cu oua la cuptor