autor:

Fara foto

» » Aperitive

Hirino lemonato

Autor: oana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 11 decembrie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 100g unt, 1 lamaie, 1 ceasca de vin, sare, piper, 2-3 boabe bahari, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul intr-o craticioara impreuna cu carnea pana se obtine o culoare maronie.dupa aceea se adauga vinul, sucul de la lamaie, sarea, piperul, bahariul si putina apa. La sfarsit trebuie sa obtineti un sos de culoare maronie.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Hirino lemonato" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute-simple

Oua umplute-simple

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem. Le lasam sa fiarba cam 15-20

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Tort Aperitiv (Anna Olson)

Tort Aperitiv (Anna Olson)

Salata de pui: Crema de branza se omogenizeaza cu maioneza Se adauga nuca pisata (a mea a fost

4 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ouă umplute şi oameni de zăpadă