1.Intr-o cratita ,se prepara o supa cu legumele si plantele aromatice prinse in manunchi,se adauga foia de dafin,sampania,portocala desfacuta in felii, sare,piper si 2,5l. apa.
2.Se fierbe compozitia de mai sus 40 de minute, pe foc mic.
3.Se pun homarii in supa si se tin 20 de minute ,in cratita acoperita.Se scot si se pastreaza la cald.
4.Se scoate 1 l. de supa din cratita , se pune intr-o alta craticioara si se lasa sa fiarba 10 minute, pe foc mare.Se adauga smantana ,apoi untul taiat bucatele,amestecand pentru a se lega sosul.Se sareaza si pipereaza.
5.Se taie in doua homarii si se pun pe un platou incalzit in prealabil.Se acopera cu sosul fierbinte de sampanie si se serveste imediat.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii