autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

homari cu trufe si taitei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
homar,taitei, trufe, ulei de masline, parmezan, ceapa,, usturoi,, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul se prepara astfel:se pun la fiert ,in 3 l de apa ,ceapa,morcovii,usturoiul ,condimentele, sarea si piperul.Se fierbe totul 20 min, apoi se introduc si hoamarii si se acopera oala.Se mai fieb inca 25 min apoi se scot , se decorticheaza si se taie carnea
Se asaza peste taitei bucatile de homar,t rufele taiate fin. Se stropesc cu ulei de masline si se presara deasupra parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "homari cu trufe si taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Gazpachuelo malagueño

Gazpachuelo malagueño

Se pune apa la fiert cu sarea. Cand a dat in clocot se pun crevetii, se lasa 3 minute si se scot,

6 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav "imbracat"in bacon