autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

homari cu trufe si taitei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
homar,taitei, trufe, ulei de masline, parmezan, ceapa,, usturoi,, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul se prepara astfel:se pun la fiert ,in 3 l de apa ,ceapa,morcovii,usturoiul ,condimentele, sarea si piperul.Se fierbe totul 20 min, apoi se introduc si hoamarii si se acopera oala.Se mai fieb inca 25 min apoi se scot , se decorticheaza si se taie carnea
Se asaza peste taitei bucatile de homar,t rufele taiate fin. Se stropesc cu ulei de masline si se presara deasupra parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "homari cu trufe si taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rechin la tava cu orez salbatic si salata

Rechin la tava cu orez salbatic si salata

Bucata feliata de rechin o spalam ,o stergem cu un prosop de hartie absorbanta si o punem intr-o

4 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se

6 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Orez in doua culori