Hreanul se spala bine, se curata si se da pe razatoare.
Apa si otetul se pun pe foc si se lasa sa pana incepe sa clocoteasca, apoi se toarna peste hrean. Insa inainte se a se turna apa si otetul, hreanul se sareaza si se lasa 30 de minute.
Supa ce sa turnat compozitia pente hrean se lasa 3-4 ore si apoi se pune in borcane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii