autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

HRIBI CONGELATI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
Hribi proaspeti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Cureti hribii,tai felii, speli in cateva ape,scurgi si dai la fiert in apa clocotita. Cum da un clocot, strecori, clatesti si dai din nou la fiert cu putina sare, foi de dafin si cimbru.Lasi sa fiarba o jumatate de ora dupa care clatesi cu apa rece si lasi la scurs o ora. Portionezi in pungi cat pentru o mancare, dai la congelator. Iarna folosesti la tocanit de carne, sau mancarica de ciuperci cu usturoi sau cu smantana.Poti folosi si la salate. Se pastreaza foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "HRIBI CONGELATI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei umpluti cu varza

Ardei umpluti cu varza

Telina se toaca marunt, morcovii se dau prin razatoare, iar varza se toaca si se freaca cu sare.

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
ZACUSCA MEA DE VINETE

ZACUSCA MEA DE VINETE

Vinetele se coc, se curata, se lasa la scurs, se toaca marunt, se pun deoparte. Gogosarii se coc,

32 voturi    12 comentarii
8h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rodica Ionescu , 22 martie 2014

    E pacat sa arunci apa, lasi sa scada, sau nu pui decat foarte putina

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Si mie imi plac,dar atat de multe as vrea sa pun la congelator...ca niciodata nu sunt de ajuns sertarele...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    sunt ft buni congelati!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Cu ani in urma mai congelam si eu ca faceam f. des pizza pt copii, erau tare buni.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Bun. Intr-adevar se pastreaza foarte bine.

    • NicoletaC

      NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Din pacate, nu am invatat sa cunosc ciupercile "bune". Le folosesc pe cele din conserva si soiurile proaspete de pleurotus si champignon in mancaruri, dar in special la checul cu ciuperci si verdeata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Buni cu diferite ocazii, la indemana din congelator.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Cely, si eu folosesc aceiasi tehnica. Stau foarte bine. Si soiurile champinon si pleurotus se pot congele in acelasi mod.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Hribi proaspeti

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Si mie imi plac,dar atat de multe as vrea sa pun la congelator...ca niciodata nu sunt de ajuns sertarele...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Ghebe murate