Hribii proaspeti culesi din padure se spala bine cu apa rece si se lasa la scurs pe un servet absorbant .
Cei mai mari se taie in doua, iar cei mai mici se lasa intregi.
Hribii se oparesc in apa si sare, apoi se lasa sa se raceasca.
Intr-un bol se amesteca piperul boabe mozaic si coriandru, boabele de ienibahar, usturoiul curatat si taiat felii subtiri,crengute de cimbru mici, foile de dafin, sarea.
Se adauga hribii si se amesteca bine toate ingredientele.
Hribii se pun in borcane si se toarna uleiul de masline cat sa ii acopere.
Se inchid borcanele etans si se sterlizeaza pe baie de aburi timp de 25 -30 minute.
Se lasa borcanele sa se raceasca , apoi se depoziteaza intr-un loc uscat si racoros.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu