Hribii proaspeti culesi din padure se spala bine cu apa rece si se lasa la scurs pe un servet absorbant .
Cei mai mari se taie in doua, iar cei mai mici se lasa intregi.
Hribii se oparesc in apa si sare, apoi se lasa sa se raceasca.
Intr-un bol se amesteca piperul boabe mozaic si coriandru, boabele de ienibahar, usturoiul curatat si taiat felii subtiri,crengute de cimbru mici, foile de dafin, sarea.
Se adauga hribii si se amesteca bine toate ingredientele.
Hribii se pun in borcane si se toarna uleiul de masline cat sa ii acopere.
Se inchid borcanele etans si se sterlizeaza pe baie de aburi timp de 25 -30 minute.
Se lasa borcanele sa se raceasca , apoi se depoziteaza intr-un loc uscat si racoros.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii