autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Hribi cu usturoi

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
1 kg hribi, sare, ulei dupa gust, 1 capatana de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa rece, dupa ce s-a separat palaria de codita.
Prima apa se arunca, apoi se fierb in apa calda cat sa le acopere.
Se fierb la foc mic pana se inmoaie.
Se pregateste un sos din ulei, usturoi si sare.
Se servesc fierbinti, stropiti cu sos si cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Nokedli cu tocanita de ciuperci

Nokedli cu tocanita de ciuperci

Nokedli: Se pune o oala cu apa pe foc sa fiarba. Adaugati si putin sare si cele doua linguri de

1 vot    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    A venit sezonul hribilor si deja am facut aceasta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CARTOFI CU CAS LA CUPTOR