autor:

Simona

» » , , Aperitive, Retete de post, Retete vegetariene

Humus

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Ingrediente
- 250 gr. naut fiert ( sau din conserva), - 2 linguri ulei de masline, - 3 linguri pasta de susan, - 3 catei usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Nautul se tine 1 zi la inmuiat; Se fierbe in doua ape pana se inmoaie si poate fi zdrobit usor. Nautul fiert (sau din conserva) impreuna cu celelalte ingrediente se mixeaza pana devin o pasta ce poate fi intinsa cu usurinta pe felia de paine sau lipie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Lipie cu pastă de năut (humus) şi castraveţi muraţi

Lipie cu pastă de năut (humus) şi castraveţi muraţi

Prima dată pregătesc susanul (în lipsă de tahini) astfel: macin în râşniţa electrică cele

12 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Pastă de năut (humus) bebe

Pastă de năut (humus) bebe

Pentru băieţelul meu am pregătit humusul astfel: Morcovii i-am fiert şi i-am amestecat cu celelalte

6 voturi    8 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ZORA , 07 iunie 2013

    In general humusul este foarte bun,si eu fac des numai ca mai adaug putin cumin[piper],zeama de la lamaie dupa gust,iar pe deasupra ornez cu bucatele mici de rosii,este foarte bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Apetisant, dar recunosc, nu am mancat niciodata.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Felicitãri!!!cu sigurantã am sã incerc si eu, ne place mult nãutul, il prepar cu pui sau orez de obicei*****

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      cam seaca reteta,fara ceva nou.nu trebuie adaugata sare,piper,ceva verdeata deasupra?

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte bun,nici eu nu pun usturoi,dar imi place sa pun putin iaurt.Foarte frumos ornat.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Sint de 30 de ani in Iordania;aici se maninca "humus"f..f. des.Cu toate astea,n-am facut niciodata;intotdeauna,cumparam gata facut.O vedeam pe o cumnata,ca punea si putin iaurt(pt.culoare,am inteles).De la ea am invatat sa pun(putin)in toate mincarurile,care au pasta de susan(tahine). Felicitari Annemonna!Ai ornat frumos,cu gust!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte bun.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte gustos si frumos decorat! Eu pun invariabil si suc de lamaie;daca il pregatesc pentru micul dejun, omit usturoiul; pentru cina il prepar ca si tine cu usturoi.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • - 250 gr. naut fiert ( sau din conserva)
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 3 linguri pasta de susan
  • - 3 catei usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chili con carne

Chili con carne

Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele

11 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

ZORA

In general humusul este foarte bun,si eu fac des numai ca mai adaug putin cumin[piper],zeama de la lamaie dupa gust,iar pe deasupra ornez cu bucatele mici de rosii,este foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole cu sos de mustar