autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2010

Ingrediente
1 conserva (400 gr) naut, scurs, 1 catel de usturoi, zdrobit, 2 linguri bulion de tomate, 2 linguri pasta de susan, 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie, Sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Pune toate ingredientele in blender si paseaza-le pana se obtine o pasta omogena.Serveste humusul cu paine prajita sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Humus reţetă

Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine),

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Humus reţetă

Humus reţetă

Pentru băieţelul meu am pregătit humusul astfel: Morcovii i-am fiert şi i-am amestecat cu celelalte

6 voturi    8 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010

    Buna reteta ta -si eu fac humus acasa dar prefer sa fac cu naut proaspat fiert sa adaug putin usturoi si putina zeama de lamaie si 2 linguri tahini proaspat si bineinteles patrunjel tocat marunt.

  • Dachman Laura

    Dachman Laura (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

    Pasta de susan am cumparat-o din Ungaria. Aici in Satu Mare inca nu am gasit.Poate in orase mai mari din Romania se gaseste....

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

    Unde se găseşte pasta de susan?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      Imi place enorm...

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      Interesanta reteta mai ales ca are adaugat bulionul.Eu prefer varianta arabeasca in care se pune zeama de la o lamaie,pasta de susan naturala,si ulei de masline natural fara arome. Cred ca este gustoasa si reteta ta de aceea am votat-o! Felicitari!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2010

      Sanatos....si cred ca si bun......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 conserva (400 gr) naut
  • scurs
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 2 linguri bulion de tomate
  • 2 linguri pasta de susan
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • Sare
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta ta -si eu fac humus acasa dar prefer sa fac cu naut proaspat fiert sa adaug putin usturoi si putina zeama de lamaie si 2 linguri tahini proaspat si bineinteles patrunjel tocat marunt.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din soia si ciuperci (de post)