autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2010

Ingrediente
1 conserva (400 gr) naut, scurs, 1 catel de usturoi, zdrobit, 2 linguri bulion de tomate, 2 linguri pasta de susan, 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie, Sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Pune toate ingredientele in blender si paseaza-le pana se obtine o pasta omogena.Serveste humusul cu paine prajita sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Lipie cu pastă de năut (humus) şi castraveţi muraţi

Lipie cu pastă de năut (humus) şi castraveţi muraţi

Prima dată pregătesc susanul (în lipsă de tahini) astfel: macin în râşniţa electrică cele

12 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Humus

Humus

Spălaţi năutul şi îl lăsaţi în apă caldă să se înmoaie 3 ore pentru a

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010

    Buna reteta ta -si eu fac humus acasa dar prefer sa fac cu naut proaspat fiert sa adaug putin usturoi si putina zeama de lamaie si 2 linguri tahini proaspat si bineinteles patrunjel tocat marunt.

  • Dachman Laura

    Dachman Laura (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2010

    Pasta de susan am cumparat-o din Ungaria. Aici in Satu Mare inca nu am gasit.Poate in orase mai mari din Romania se gaseste....

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

    Unde se găseşte pasta de susan?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      Imi place enorm...

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      Interesanta reteta mai ales ca are adaugat bulionul.Eu prefer varianta arabeasca in care se pune zeama de la o lamaie,pasta de susan naturala,si ulei de masline natural fara arome. Cred ca este gustoasa si reteta ta de aceea am votat-o! Felicitari!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2010

      Sanatos....si cred ca si bun......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 conserva (400 gr) naut
  • scurs
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 2 linguri bulion de tomate
  • 2 linguri pasta de susan
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • Sare
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta ta -si eu fac humus acasa dar prefer sa fac cu naut proaspat fiert sa adaug putin usturoi si putina zeama de lamaie si 2 linguri tahini proaspat si bineinteles patrunjel tocat marunt.

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei umpluţi cu orez, dovlecei şi ciuperci