Humus reţetă
Nautul la conserve se mentine destul de bine, din punct de vedere al nutrientilor, existand o pierdere de maximum 15% de vitamine fata de varianta proaspata.
Boabe de naut prefierte se spala sub jet de apa rece si apoi se vor aduce la temperatura de fierbere in cateva minute, pe foc.
Orientalii pun putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierb boabele de naut, asa ca am pus si eu...
Se pun toate ingredientele intr-un robot de bucatarie sau se amesteca folosind un mixer vertical, pana se obtine un amestec omogen. La servire se stropeste cu ulei de masline iar pentru decor se presara boia dulce de ardei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii