Humus reţetă
Nautul la conserve se mentine destul de bine, din punct de vedere al nutrientilor, existand o pierdere de maximum 15% de vitamine fata de varianta proaspata.
Boabe de naut prefierte se spala sub jet de apa rece si apoi se vor aduce la temperatura de fierbere in cateva minute, pe foc.
Orientalii pun putin bicarbonat de sodiu in apa in care fierb boabele de naut, asa ca am pus si eu...
Se pun toate ingredientele intr-un robot de bucatarie sau se amesteca folosind un mixer vertical, pana se obtine un amestec omogen. La servire se stropeste cu ulei de masline iar pentru decor se presara boia dulce de ardei.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii