autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

iahnie de cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cartofi,ulei ,pasta de tomate,ceapa ,boia de ardei, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se inabusa in 10 ml de ulei cu 500 ml de apa si se scot pe un platou .In 50 ml de ulei cu 100 ml de apa se inabusa ceapa,la care se adauga boia de ardei si apa necesara fierberii .Se fierbe totul cca 10 min iar la sfarsitul fierberii se adauga pasta de tomate, sare si se mai fierb 10 min.
Se ia vasul de pe foc si se adauga patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Cartofi se curata,se spala si se tau pe lungime, unde se pune putin ulei pe fundul cratitei unde

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de dovleac

Crema de dovleac

Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii

12 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • cartofi,ulei ,pasta de tomate,ceapa ,boia de ardei
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi frantuzesti fara oua fierte