Se taie cepele marunt. Se rumeneste faina in uleiul incins, se adauga ceapa. Cind s-a rumenit si ceapa, se pun cartofii taiati si se amesteca toate pe foc. Se toarna apa fiarta cit sa acopere cartofii, apoi se adauga telina, sarea, piperul, boiaua, zaharul, foaia de dafin si se lasa sa fiarba pina se inmoaie cartofii. La urma se adauga bulionul. Se presara verdeata taiata marunt. Se lasa pe foc mic sa scada zeama.
Se poate servi si calda, si rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii