Se curata cartofii de coaja si se spala intregi. Se taie fiecare cartof in patru bucati, care se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata sferturi si grasimea, se acopera cu un capac si se lasa ca ceapa sa se inmoaie si sa se ingalbeneasca putin. Se pune apoi boia, se toarna apa calda ca sa acopere cartofii, se pune sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit. Se presara apoi frunze de patrunjel verde tocate marunt. Cind se iau cartofii de pe foc trebuie sa fie suficienta apa in cratita, deoarece sosul este inghitit foarte repede de cartofi.
Se servesc calzi, cu muraturi sau varza acra. Daca se doreste, se pot adauga masline, pentru gust.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii