Se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa circa 10 minute de fiert se schimba apa. Se procedeaza asa cam de 3 ori.Cand am terminat cele trei runde de schimbat apa la fasole,se pune iar la fiert , de data asta impreuna cu coasta de porc sau carne afumata .
Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt , cu putin ulei , la foc potrivit pentru a nu o arde.Cand devine aurie , se pune lingurita de zahar si pasta de tomate.Lasam sa se imprieteneasca circa 3-4 minute ,apoi luam tigaia de pe foc.
Cand fasolea este gata ,punem sosul si potrivim de sare si piper ,iar la sfarsit cimbrul.
Atentie : - pentru ca aceasta fasole este cu afumatura si se stie ca are sare , nu punem sare decat in clipa cand fasolea este aproape gata , pentru a nu avea surpriza sa fie sarata.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii