autor:

Luana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole alba cu pui

Autor: Luana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Canada


    Reteta postata pe: 21 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Canada


Reteta postata pe: 21 decembrie 2010

Ingrediente
2 linguri ulei de masline, 4 bucati piept de pui(sau 8 pulpe), sare, piper, 4 felii de bacon taiat bucati mici, 1 ceapa medie tocata marunt, 1 morcov taiat cuburi, 3 catei de usturoi, 1 lingura ierburi italiene(busuioc,oregano,rozmarin,cimbru), 450g fasole boabe alba(la conserva sau uscata), 450g rosii taiate din conserva, 250ml supa de pui, 2 linguri frunze de patrunjel proaspat(tocat marunt)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si pipareaza carnea de pui si se prajeste cateva minute pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.Se pune de-o parte pe o farfurie.
In aceeasi tigaie se pun la calit max.5 min. baconul,ceapa,usturoiul zdrobit,morcovul si ierburile intr-o lingura de ulei.
Cand legumele sunt patrunse se adauga carnea de pui,boabele de fasole(daca aveti fasole uscata o puneti inainte la fiert in apa cu sare cca.30min.),rosiile,supa de pui si o lingura de patrunjel proaspat.Se lasa la foc mic 15 minute.
Se transfera carnea intr-un vas termorezistent si se toarna peste ea amestecul de rosii si fasole.Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor la 180C ,30 de minute.Dupa cele 30min.,se inlatura folia si se mai lasa in cuptor inca 15min.Cand e gata se presara restul de patrunjel tocat(1 lingura) si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole alba cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura

Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura

Pun si prajim afumatura 3min,scoatem carne si punem ceapa si mararul la calit 3-5min.Peste marar

5 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

    ce buna e...arata foarte bine!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 bucati piept de pui(sau 8 pulpe)
  • sare
  • piper
  • 4 felii de bacon taiat bucati mici
  • 1 ceapa medie tocata marunt
  • 1 morcov taiat cuburi
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ierburi italiene(busuioc,oregano,rozmarin,cimbru)
  • 450g fasole boabe alba(la conserva sau uscata)
  • 450g rosii taiate din conserva
  • 250ml supa de pui
  • 2 linguri frunze de patrunjel proaspat(tocat marunt)

Raporteaza reteta

Retete
de Luana
Fursecuri cu migdale

Fursecuri cu migdale

Se amesteca untul cu zaharul praf,sarea,zahar vanilat si galbenusul.Se adauga frisca si faina ,se

4 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri
Paine de casa

Paine de casa

Se framanta un aluat potrivit din toate ingredientele(15-20 min, sau la aparatul de facut paine). Se

12 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Supa Thai cu creveti si orez

Supa Thai cu creveti si orez

Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar

3 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de legume
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce buna e...arata foarte bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Tortilla