Fasolea se alege si se pune de cu seara in apa calda, acest lucru face sa scada timpul de fierbere. A doua zi se pune la fiert si prima apa se arunca, a doua apa se fie deja fierbinte pentru a nu se intrerupe fierberea. Se pune ceapa si morcovul tocate (eu le-am tocat cu tocatorul electrica caci altfel plange bebele ca-l ustura ochii de la ceapa ). Se potriveste dupa gust cu sare, piper, cimbru si ulei. Aproape de sfarsit se pune si sucul de rosii. Se lasa la fiert inca 10 min.
Carnatii se pun pe gratar, crestati.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii