Fasolea se alege si se pune de cu seara in apa calda, acest lucru face sa scada timpul de fierbere. A doua zi se pune la fiert si prima apa se arunca, a doua apa se fie deja fierbinte pentru a nu se intrerupe fierberea. Se pune ceapa si morcovul tocate (eu le-am tocat cu tocatorul electrica caci altfel plange bebele ca-l ustura ochii de la ceapa ). Se potriveste dupa gust cu sare, piper, cimbru si ulei. Aproape de sfarsit se pune si sucul de rosii. Se lasa la fiert inca 10 min.
Carnatii se pun pe gratar, crestati.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii