Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
300g fasole uscata, 1 ceapa, 1 morcov, Sare, piper, cimbru si ulei de masline, Suc de rosii, 4 carnati
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Fasolea se alege si se pune de cu seara in apa calda, acest lucru face sa scada timpul de fierbere. A doua zi se pune la fiert si prima apa se arunca, a doua apa se fie deja fierbinte pentru a nu se intrerupe fierberea. Se pune ceapa si morcovul tocate (eu le-am tocat cu tocatorul electrica caci altfel plange bebele ca-l ustura ochii de la ceapa ). Se potriveste dupa gust cu sare, piper, cimbru si ulei. Aproape de sfarsit se pune si sucul de rosii. Se lasa la fiert inca 10 min.
Carnatii se pun pe gratar, crestati.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnat la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Speli si stergi toate legumele de apa, carnea o speli si o tai bucati mari. Intr-o tava pui uleiul
9 voturi
2 comentarii
2h 20 min
Este foarte bun, usor de facut si dietetic !
Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline,
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate