Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.
A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.
Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.
Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.
Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.
Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii