autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
-fasole uscata -1kg, -ciolan -1kg, -ceapa -300g, -bulion -100g, -sare -50g, -piper -20g, -usturoi granulat -5g, -cimbru -3g, -foaie de dafin -5g, -marar -100g

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea uscata se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se strecoara si se pune din nou la fiert. Ciolanul se portioneaza si se pune la fiert cu fasolea. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se pune la calit cu ulei, se adauga bulionul si se condimenteaza. Dupa ce fasolea a fiert se adauga sosul format si foaia de dafin, usturoiul granulat si se lasa sa scada. Se servesta calda cu marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit

95 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

Punem fasolea boabe curatata in apa si o lasam de pe o zi pe alta.A doua zi schimbam apa si punem

21 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Am atentat iar la fasolea ta...Acum te servesc eu cu o portie...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Gustoasa!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -fasole uscata -1kg
  • -ciolan -1kg
  • -ceapa -300g
  • -bulion -100g
  • -sare -50g
  • -piper -20g
  • -usturoi granulat -5g
  • -cimbru -3g
  • -foaie de dafin -5g
  • -marar -100g

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

mirey (Chef de cuisine)

Am atentat iar la fasolea ta...Acum te servesc eu cu o portie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui picant cu legume