Fasolea uscata se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se strecoara si se pune din nou la fiert. Ciolanul se portioneaza si se pune la fiert cu fasolea. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se pune la calit cu ulei, se adauga bulionul si se condimenteaza. Dupa ce fasolea a fiert se adauga sosul format si foaia de dafin, usturoiul granulat si se lasa sa scada. Se servesta calda cu marar tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii