autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
-250gr fasole(boabe mici), -morcovi, -ceapa, -sare, -piper, -ciolan afumat, -boia, -piper

Dificultate: Medie Timp: 2h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare, in acelasi timp se pune intr-o alta oala la fiert ciolanul in apa, dupa ce s-a fiert fasolea se scoate cu polonicul supa dar se mai lasa si cu fasolea putina, se face ingroseala intr-o tigaie cu ceapa taiata cubulete, se lasa la dustuit putin si se adauga faina(3 lg) si boia si se pune peste fasole, se amesteca pe foc incet si treptat se adauga supa ce am separat-o, scoaptem de la fiert ciolanul si il dezosam. Se poate servii cu ceapa dustuita in ulei cu putina boia.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit

95 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

Iahnie de fasole alba, cu ciolan afumat

Punem fasolea boabe curatata in apa si o lasam de pe o zi pe alta.A doua zi schimbam apa si punem

21 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    O bunatate...cu o muratura...si o mamaliguta...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Multumim ca pofta ne-ai facut de un ciolanel afumat cu fasolica aburinda si niste gogonele.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      foarte buna ,ca la romani maxim de vot

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      da pofta mi-ai facut cu ciolanu!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • -250gr fasole(boabe mici)
  • -morcovi
  • -ceapa
  • -sare
  • -piper
  • -ciolan afumat
  • -boia
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Larysa
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul,

31 voturi    17 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu Branza

Placinta cu Branza

Aluatul: -Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Friptura la capac cu ardei

Friptura la capac cu ardei

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

O bunatate...cu o muratura...si o mamaliguta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne tocata din piept de pui.