Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare, in acelasi timp se pune intr-o alta oala la fiert ciolanul in apa, dupa ce s-a fiert fasolea se scoate cu polonicul supa dar se mai lasa si cu fasolea putina, se face ingroseala intr-o tigaie cu ceapa taiata cubulete, se lasa la dustuit putin si se adauga faina(3 lg) si boia si se pune peste fasole, se amesteca pe foc incet si treptat se adauga supa ce am separat-o, scoaptem de la fiert ciolanul si il dezosam. Se poate servii cu ceapa dustuita in ulei cu putina boia.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii