autor:

silviana maftei

» » Mancaruri cu carne

iahnie de fasole cu sunca afumata

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
0,250 g fasole alba, 0,150 g sunca afumata, 0,250 g ceapa, 0,200 ml suc de rosii(sau o lingura cu bulion), 0,050 ml ulei, piper, dafin, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara se pune in apa si sare si se lasa la fiert pana este bine fiarta
- ceapa se taie marunt, se pune la inabusit la foc mic cu ulei si 3 linguri de apa,se adauga sunca taiata cubulete piperul, foaia de dafin, cimbrul, fasolea, apa cit sa le acopere,se da la cuptor pt 30 minute,adaugind apa daca este nevoie,se pune sucul de rosi si se mai lasa 15 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie de fasole cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limbă cu măsline

Limbă cu măsline

Spălăm foarte bine limboiul în apă rece! Curățăm morcovii păstârnacul și ceapa și îi

11 voturi    5 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan in sos alb

Pulpa de curcan in sos alb

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

    O reteta gustoasa,tipic romaneasca . Super...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 0,250 g fasole alba
  • 0,150 g sunca afumata
  • 0,250 g ceapa
  • 0,200 ml suc de rosii(sau o lingura cu bulion)
  • 0,050 ml ulei
  • piper
  • dafin
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta gustoasa,tipic romaneasca . Super...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
GULAS DIN CARNE DE MANZAT