autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
fasole, 2 cepe, ulei, 2-3 linguri bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

111 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea si se fierbe. Se trage deoparte, in ulei, 2 cepe taiate marunt si cand fasolea e fiarta, se amesteca cu aceasta, se mai adauga 2-3 linguri de bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare.

Se tin sa dea cateva clocote impreuna. Nu trebuie lasata sa scada prea tare; se serveste racorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz

Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
IAHNIE DE FASOLE

IAHNIE DE FASOLE

Fasolea se alege si se spala in cateva ape reci. Se lasa de seara pana dimineata la inmuiat intr-o

21 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Imi place !

  • Fara foto

    cora , 06 noiembrie 2008

    Este o mancare foarte buna iahnia de fasole.

  • Fara foto

    iulia , 13 august 2008

    O reteta interesanta, si eu am facut-o, insa se puteau adauga mai multe lucruri in ea. Dar e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

111 voturi

Ingrediente

  • fasole
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • o frunza de dafin
  • un fir de patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi in evantai cu cascaval