autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
fasole, 2 cepe, ulei, 2-3 linguri bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

111 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea si se fierbe. Se trage deoparte, in ulei, 2 cepe taiate marunt si cand fasolea e fiarta, se amesteca cu aceasta, se mai adauga 2-3 linguri de bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare.

Se tin sa dea cateva clocote impreuna. Nu trebuie lasata sa scada prea tare; se serveste racorita.
Se alege fasolea si se fierbe. Se trage deoparte, in ulei, 2 cepe taiate marunt si cand fasolea e fiarta, se amesteca cu aceasta, se mai adauga 2-3 li
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

- Pentru reusita unei iahnii delicioase, este bine ca fasolea sa fie pusa la inmuiat de seara pentru

14 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Imi place !

  • Fara foto

    cora , 06 noiembrie 2008

    Este o mancare foarte buna iahnia de fasole.

  • Fara foto

    iulia , 13 august 2008

    O reteta interesanta, si eu am facut-o, insa se puteau adauga mai multe lucruri in ea. Dar e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

111 voturi

Ingrediente

  • fasole
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • o frunza de dafin
  • un fir de patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Platou cu legume la gratar

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra furculita in ea. Curatam morcovul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Chiftele din fasole Chiftele din fasole

Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive